Nábytok FENDI CASA – uvádzanie nových produktov

Marcel Wanders Studio navrhol prvú sériu pre FENDI CASA dômyselne premenil módne ikonické dizajnové prvky FENDI na elegantný interiérový nábytok.Použitím metafyzických metód pri tvorbe týchto produktov, ktoré sú inšpirované talianskou tradíciou, a využitím miestneho skla, kameňa a textilu na integráciu ich bohatého umenia, kultúry a technológie do produktov.

PÄŤ POHOVKA

Pohovka Five sa vyznačuje elegantným a klasickým štýlom.Pohodlné modulárne sedadlá sú postavené vedľa integrovaného mramorového konferenčného stolíka, čo vytvára očarujúcu textúru a farebný efekt.

FENDI 3
FENDI 2
FENDI 5
FENDI 4

CLEO KRESLO NA VOĽNÝ ČAS 

Podrúčky voľnočasového kresla Cleo sú potiahnuté kožou a spojené s operadlom.Dva konce lakťových opierok sú označené logom FF.

FENDI 6
FENDI 7
FENDI 8

Obrovský jedálenský stôl Petra je vytesaný z kameňa.Má esteticky vyvážený tvar a pútavý štýl, ktorý zvýrazňuje klasickú a elegantnú geometrickú štruktúru.

FENDI 9
FENDI 10

Séria osvetlenia Dame dokonale spája talianske tradičné remeslá s moderným dizajnom prostredníctvom tradičnej techniky fúkania skla Murano.Ručne leptané línie sú vytvorené klasickou technikou Filigrana, ktorá je dômyselne čerpaná z ikonického vzoru značky Pequin.Elegantný tvar oblúka vzdáva hold ikonickým architektonickým prvkom centrály FENDI v Palazzo della Civiltà.

FENDI 11
FENDI 13
FENDI 14
FENDI 15
FENDI 12
FENDI 16
FENDI 17
FENDI 18
FENDI 19
FENDI 20

SOFFIO ZRKADLO 

        Zrkadlo Soffio je inšpirované kvetom púpavy, ktorý je vyrobený z jemnej kože.

FENDI 21
FENDI 22

POSTEĽ NA KRAJINKU 

Záhradná posteľ prináša do spálne luxus a eleganciu.Nadrozmerné čelo postele s dĺžkou viac ako 3 m zobrazuje nádherné koláže z rôznych materiálov, ktoré vzdávajú hold vynikajúcemu remeselnému spracovaniu značky a tradícii inovácií.

FENDI 23
FENDI 24
FENDI 25

Ooficiálna webová stránka:https://www.luxurylivinggroup.com/stores/

O Tailongovi

Foshan Tailong Furniture Co., Ltd. bola založená v roku 2008. Je výrobcom špecializujúcim sa na výrobu a predaj nábytku z imitácie ratanu, látkového nábytku, textilného nábytku, exteriérových doplnkov a iných produktov vonkajšieho nábytku.Vonkajší nábytok vyrobený spoločnosťou Tailong bol predaný do viac ako 30 krajín.S úsilím tímu spoločnosť pokračuje v uvádzaní nových produktov, zavádzaní nových materiálov, posilňovaní inovácií, udržiavaní vysokej kvality a zlepšovaní predajných a popredajných služieb, aby si každý zákazník mohol neustále užívať krásne letné slnečné lúče. ako náš slogan „Užite si leto“.


Čas odoslania: Mar-02-2023